Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
24.05.2023

Άγγελος Σεριάτος: «Δεν είναι δεδομένη για τη ΝΔ η αυτοδυναμία - Το 40% δεν είναι θετική ψήφος»

Ο επικεφαλής της Prorata δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πιο πάνω αν σοκάρει το εκλογικό σώμα- Πρέπει να πει πήραμε το μήνυμα, θα τα αλλάξουμε όλα.

Μηνύματα σε όλα τα κόμματα ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου έστειλε ο επικεφαλής πολιτικής ανάλυσης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Prorata, Άγγελος Σεριάτος μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Δεν είναι δεδομένη για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδυναμία, το 40% που πήρε δεν είναι θετική ψήφος», υπογράμμισε, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «έχει σαρώσει στην περιφέρεια αλλά όχι σε αστικές περιοχές». Σχετικά με το διακύβευμα της δεύτερης κάλπης, ο Άγγελος Σεριάτος σημείωσε ότι «δεν ξέρω πόσο πειστικό είναι το αφήγημα ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να μην ορμπανοποιηθεί η χώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πιο πάνω αν σοκάρει το εκλογικό σώμα, έχασε 600.000 ψηφοφόρους, έστειλε 150.000 δικούς του ψηφοφόρους στην αποχή, τώρα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς και να ζητήσει συγγνώμη», συνέχισε. «Πρέπει να πει πήραμε το μήνυμα θα ανταλλάξουμε όλα», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Prorata.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει καβαλήσει εντυπωσιακά το καλάμι κι αν συνεχίσει έτσι θα καταλάβει ότι τα ποσοστά πάνε κι έρχονται», συνέχισε προειδοποιώντας ότι «αν τα δύο κόμματα», δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, «φαγωθούν μεταξύ τους, είναι πιθανό αυτό να ευνοήσει περαιτέρω τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η «Πόλη των Τυφλών» αποκαλύπτει μέσα από σκοτάδι και φως τις ρωγμές του ανθρώπινου είδους
ΘΕΑΤΡΟ
«Queer»: μεταξύ οδύνης, ηδονής και υπαρξιακής επιβεβαίωσης, από τον Ουίλιαμ Μπάροουζ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Παρελθόν και παρόν διασταυρώνονται σε ένα διαμέρισμα των 70s στα Εξάρχεια
DESIGN
05.07.2025
Γιατί δεν μπορεί να είναι πια ανέμελο το ελληνικό καλοκαίρι: Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καρτάλης έδωσε την απάντηση στο Evia Film Project
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Περικλής Σιούντας πιστεύει πως η τέχνη είναι ένας καθρέφτης, το τι θα δεις μέσα σ' αυτόν είναι δική σου υπόθεση
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ορατότητα στους ανθρώπους με αλμπινισμό: Ένα διαφορετικό fashion show στη Σενεγάλη
ΣΚΑΝΕΡ
03.07.2025
BICEP “CHROMA”: Θα θυμηθείς γιατί αγαπάς να χορεύεις.
ΜΟΥΣΙΚΗ
Save