Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
08.07.2025

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου

Συνελήφθη χθες το απόγευμα η Ειρήνη Μουρτζούκου κατόπιν σχετικού εντάλματος από τον ανακριτή Αχαΐας για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ΄εξακολούθηση και μη.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου που συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας για βαρύτατα αδικήματα που της αποδίδονται από τον Ανακριτή.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου με βάση τα στοιχεία του Ανακριτικού γραφείου Αχαΐας είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ' εξακολούθηση και μη, οι οποίες αφορούν την αφαίρεση της ζωής των δύο δικών της βρεφών, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, ενός ακόμη βρέφους και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας ενήλικης φίλης της.

Η κατηγορούμενη αφού οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα και εκτελεστεί το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της, θα μεταχθεί στην Πάτρα ώστε να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Δικηγόρος Ειρ. Μουρτζούκου: «Η εντολέας μου δηλώνει αθώα»

«Η εντολέας μου δηλώνει αθώα» δήλωσε μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης της Ειρήνης Μουρτζούκου, ο συνήγορός της Νίκος Αλεξανδρής.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα και την αποχώρηση της αστυνομικής συνοδείας με την 25χρονη κατηγορουμένη, ο συνήγορός της, σε δηλώσεις του είπε ότι αφού ενημερωθούν για τη δικογραφία από τον Ανακριτή στην Πάτρα θα απαντήσουν στα πορίσματα των ιατροδικαστών και σε όλα τα σημεία που οδήγησαν στην σύλληψη. Ανέφερε, επίσης, ότι «αναμέναμε τη σύλληψη και γι' αυτό είχαμε θέσει την εντολέα μου, στη διάθεση των Αρχών».

“Greek Day”: Η θρυλική βραδιά των Green Day
ΜΟΥΣΙΚΗ
Έχουν τα ανάπηρα παιδιά δικαίωμα στην παιδική χαρά; Ένα μικρό χωριό της Κρήτης δείχνει τον δρόμο
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2025 μέχρι στιγμής
ΣΙΝΕΜΑ
Δαλάι Λάμα, ένας 90χρονος απλός βουδιστής μοναχός που εμπνέει διεθνώς
ΣΚΑΝΕΡ
07.07.2025
Η Αθήνα καιγόταν με τους Prodigy την ώρα που οι Oasis έγραφαν ιστορία στο Cardiff
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η «Πόλη των Τυφλών» αποκαλύπτει μέσα από σκοτάδι και φως τις ρωγμές του ανθρώπινου είδους
ΘΕΑΤΡΟ
«Queer»: μεταξύ οδύνης, ηδονής και υπαρξιακής επιβεβαίωσης, από τον Ουίλιαμ Μπάροουζ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Γιατί δεν μπορεί να είναι πια ανέμελο το ελληνικό καλοκαίρι: Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καρτάλης έδωσε την απάντηση στο Evia Film Project
ΠΡΟΣΩΠΑ
Save