Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Η star DJ Peggy Gou στην Αθήνα

H μεγαλύτερη star DJ της εποχής μας επιστρέφει στην Αθήνα για την πρώτη εμφάνισή της στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 30 Ιουλίου!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Αθήνα γνώρισε την Gou-mania, με τα 3.000 εισιτήρια να εξαφανίζονται μέσα σε ελάχιστες ώρες και την Peggy Gou να επιβεβαιώνει τον τίτλο της κορυφαίας DJ στον κόσμο, με ένα από τα sui generis sets της!

Τώρα, η μεγαλύτερη star DJ της εποχής μας επιστρέφει στην Αθήνα για την πρώτη εμφάνισή της στην Πλατεία Νερού, το πιο όμορφο, καλοκαιρινό venue της πόλης, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Μέσα σε μόλις 7 χρονια από την κυκλοφορία του πρώτου της single “Hungboo”, η Peggy Gou έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αναγνωρισμένα DJ / Producer ονόματα του κόσμου, με εκατομμύρια οπαδούς και παρουσία στα κορυφαία dance clubs και festivals του κόσμου, από το Glastonbury ως το Dekmantel. Έχει κυκλοφορήσει το δικό της DJ Kicks, 5 αξιοσημείωτα EPs και μια σειρά από international hits οπως τα Gou Talk”, “It Makes You Forget (Itgehane)”, “Starry Night”, “Jigoo”. Πλέον έχει και τη δική της δισκογραφική εταιρεία, την εκλεκτική Gudu.

Τα DJ sets της χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση καλλιτεχνικής ελευθερίας, με το μοναδικά εκλεκτικό στυλ της που κινείται αβίαστα ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη και ενώνει την ηλεκτρονική μουσική με την alternative κουλτούρα.

Παράλληλα με τη μουσική της πορεία, έχει εξελιχθεί και σε ένα style icon με πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο instagram, με εξώφυλλα σε κορυφαία περιοδικά (Vogue, GQ, Tattler, Dazed, κλπ), με διαφημιστικές καμπάνιες για τεράστια brands οπως η Louis Vuitton, η Porsche και η Hyundai και με τη δική της σειρά μόδας, την high end ετικέτα KIRIN.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 30 ευρώ (
early bird), 35 ευρώ, 40 ευρώ
VIP: 100 Ευρώ (early bird), 120 Ευρώ

Για κρατήσεις τραπεζιών, τηλ. 6970104656

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.grPublic και το δίκτυο του viva. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Save