Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
11.06.2021

Η Victoria Beckham ενώνει τις Spice Girls για χάρη του Pride Month [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι Spice Girls ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον μήνα Pride και για καλό σκοπό.

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδίασε T-shirt για τον μήνα Pride και όλα τα έσοδα θα πάνε σε οργάνωση η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα έλλειψης στέγης των νεαρών ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Η Μπέκαμ στράφηκε για βοήθεια στις παλιές γνώριμές της, τις Mel B, Mel C, Έμα Μπάντον και Τζέρι Χάλιγουελ, οι οποίες ανταποκρίθηκαν.

Έτσι, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό των Spice Girls στο Instagram βίντεο με φωτογραφίες στις οποίες η κάθε μία τους ποζάρει με το μπλουζάκι της Μπέκαμ, που φέρει το μήνυμα «Proud and wannabe your lover». Τα μέλη του συγκροτήματος δημοσίευσαν και στους δικούς τους λογαριασμούς μια φωτογραφία με το μπλουζάκι.

Στη δική της ανάρτηση η Βικτόρια Μπέκαμ εξήγησε ότι για εκείνη ο μήνας Pride είναι «ένας εορτασμός του να είσαι απολύτως ο εαυτός σου». Συμπλήρωσε ακόμη ότι οι Spice Girls πάντα ήταν υπέρ του «να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους, να είσαι καλοσυνάτος, να διασκεδάζεις και απλά να ζεις τη ζωή σου στα καλύτερα».

Εκτός από τα μέλη των Spice Girls, τόσο τα παιδιά της σχεδιάστριας, όσο και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, πόζαραν υπερήφανα με το μπλουζάκι που δημιούργησε για τον μήνα Pride.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)