Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
01.06.2021

MasterChef 5: Oι δύο παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ημιτελικός του MasterChef 5 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης.

Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η Μαρίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε μόλις μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Αυτό σημαίνει πως ο Διονύσης Σαρακίνης πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα βρεθεί απέναντι στην Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Από την άλλη, η Μαρίνα Ντεμολλάι, που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό αλλά αποχώρησε, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε την οικογένειά της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι:

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμά μου και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Αγαπη από τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λέω για σένα . Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμείς !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!

ΒΙΒΛΙΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΕΧΝΕΣ
14.06.2021

Είναι η Cruella η κέτσαπ που πιτσιλάει τις πατάτες μου;

ΣΙΝΕΜΑ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΟΔΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
STREET FOOD
ΒΙΒΛΙΟ