Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
05.05.2021

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου

Το ανακοίνωσαν στο Twitter.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι θα χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου, λέγοντας ότι «δεν πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να εξελιχθούνε μαζί ως ζευγάρι».

Ο συνιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του είναι ανάμεσα στα πέντε πλουσιότερα ζευγαρια στον κόσμο, έχοντας δημιουργήσει μια περιουσία 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Έχουν ιδρύσει και διευθύνουν από κοινού το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, ένα τεράστιο fund για διεθνείς πρωτοβουλίες που ασχολούνται με την υγεία και την πρόληψη ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση στο Twitter:

"Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, έχουμε μεγαλώσει τρία υπέροχα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές. Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτήν την αποστολή και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να εξελιχθούμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς αρχίζουμε τα πρώτα βήματα σε αυτή τη νέα ζωή.

Melinda Gates και Bill Gates"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Η Τέχνη και τα αντίδοτα του έρωτα» του Οβιδίου: μια μνημειώδης οδύσσεια σωματικών απολαύσεων και ηθικής απελευθέρωσης

POP ID
ΜΟΔΑ
ΜΟΔΑ
ΣΙΝΕΜΑ