Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Παγωτό παρμεζάνα; Παγωτό με λευκή τρούφα ή παγωτό σαμπάνια τριαντάφυλλο;

Γίνε εσύ ο δημιουργός της επόμενης γεύσης ΚΑΥΑΚ και δοκίμασε τη γεύση που θα δημιουργηθεί για σένα.

Πόσες φορές απολαμβάνοντας ένα παγωτό έχεις σκεφτεί «αν έκανα εγώ παγωτό θα έφτιαχνα ..…». Ήρθε αυτή τη στιγμή!  Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, μπες στη σελίδα https://kayak.gr/suggest-a-flavor/ και πρότεινέ την. Κάθε μήνα η Κayak θα επιλέγει να υλοποιεί την πιο πρωτότυπη ιδέα από αυτές που θα λαμβάνει ώστε να δημιουργεί την συνταγή και να τη παράγει για τον creator της. Ο τυχερός θα λαμβάνει 3 κιλά παγωτού από την «έμπνευσή» του. 

width=768

Ένα παιχνίδι με φαντασία και γεύση που χαρακτηρίζει την Κayak η οποία καθιερώθηκε χάρη στις ιδιαίτερες και εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις της. Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε δημιουργώντας συνταγές με τα πιο αγνά υλικά όπως θα τα έφτιαχνε ένας σεφ στην κουζίνα του, βάζοντας μόνο φαντασία και τις καλύτερες πρώτες ύλες. 

width=768

Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες ιδέες έχουν γίνει οι πιο δημοφιλείς γεύσεις της Κayak και έχουν ξεχωρίσει δημιουργώντας φανατικούς καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Γεύσεις ιδιαίτερες που έχουν βραβευτεί όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι ή η λευκή σοκολάτα με passion fruit, ή το frozen yogurt με μάνγκο και γιασεμί. Αλλά και γεύσεις που έχουν δημιουργηθεί από ξεχωριστούς σεφ για ειδικές exclusive παραγγελίες όπως το παγωτό σαμπάνια με τριαντάφυλλο ή παγωτό με λευκή τρούφα, βανίλια με ρούμι, παγωτό μέλι με πραγματική κερήθρα και αμέτρητες άλλες. Η μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού που κάνει τις ιδέες …συνταγές.

Save