Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
27.01.2023

Πάμελα Άντερσον: «Πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο και... μου είπε ευχαριστώ»

«Έκανε τρίο και τον βοήθησα να φτάσει σε… κορύφωση».

Η Πάμελα Άντερσον ισχυρίστηκε πως κάποτε "είδε τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο στην έπαυλη του Playboy", σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety την Πέμπτη (26/1).

Συγκεκριμένα, στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της με τίτλο "Love, Pamela", η διάσημη ηθοποιός φέρεται να αποκάλυψε πως, "Ο κ. Νίκολσον είχε δύο όμορφες γυναίκες μαζί του. Χασκογελούσαν και φιλιόντουσαν στον τοίχο, γλιστρώντας η μία πάνω στην άλλη".

Όπως εξήγησε, "Πέρασα να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη, σκύβοντας πάνω από τον νεροχύτη για να διορθώσω το λιπ γκλος μου. Προσπαθούσα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και τον κοίταξα μέσα από την αντανάκλαση".

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως "βρέθηκε να εμπλέκεται ελαφρώς" στην ερωτική συνεύρεση του Νίκολσον. "Υποθέτω ότι αυτό τον έφτασε.... στο τέλος, γιατί έκανε έναν αστείο θόρυβο, χαμογέλασε και μου είπε, "Ευχαριστώ, αγαπητή μου".

Η Πάμελα Άντερσον εξήγησε στο Variety πως εκείνη η κατά τα άλλα "πρόστυχη βραδιά" ήταν "η απόλυτη ελευθερία". "Γεμάτη καλλιτέχνες, φιλάνθρωπους, διανοούμενους, όμορφες γυναίκες. Ήταν πραγματικά μια εμπειρία", ανέφερε.

Άνθρωποι του Νίκολσον δεν έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής στις δηλώσεις της ηθοποιού.

Πηγή

Save