Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
23.01.2023

Παραιτήθηκε από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Αναστασία Σιμητροπούλου

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της για «προσωπικούς λόγους», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις», προστίθεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Η παραίτηση της στενής συνεργάτιδας του Ν. Ανδρουλάκη που επρόκειτο να είναι υποψήφια στο νότιο τομέα της Β Αθήνας, την παραμονή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων, μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την Κυριακή, συνιστά αναπόφευκτα εσωτερικό πλήγμα για το κόμμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Σιμητροπούλου ζήτησε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, διαπιστώνοντας ότι δεν είχε πιθανότητες να εκλεγεί, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να μην κάνει δεκτό το αίτημά της.

Save