Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
11.08.2022

Παρακολουθήσεις: Ο Τάσος Τέλλογλου θα είναι ο πρώτος που θα καταθέσει

Ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε από την εισαγγελία.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου θα είναι ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,Ισίδωρου Ντογιάκου, ώστε να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο εισαγγελέας έχει αναλάβει, προσωπικά, την έρευνα σχετικά με το πώς διέρρευσαν στοιχεία όσον αφορά στα πρόσωπα που παρακολουθούσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ενώ γίνεται παράλληλη έρευνα από εισαγγελείς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την ουσία των καταγγελιών σχετικά με τις υποκλοπές.

Ο κ. Τέλλογλου έχει κάνει μακρά έρευνα όσον αφορά στην υπόθεση και μετά από αυτόν, στις 16 Αυγούστου, θα καταθέσει και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος είχε πέσει θύμα παρακολούθησης.

«Τον Απρίλιο ζητούσα να ενημερώσω για την παρακολούθησή μου τον προηγούμενο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και με παρέπεμπαν στην εισαγγελία πρωτοδικών. Ο νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκος με κάλεσε να τον ενημερώσω στις 16 Αυγούστου. Ποτέ δεν είναι αργά» ανέφερε ο κ. Κούκακης, σε σχετική ανάρτησή του. 

Save