Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
22.10.2025

Καταγγελία του Πάνου Ρούτσι: «Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες προσπάθησε να με παρασύρει»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις Ρούτσι, που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών, καταγγέλλει απόπειρα επίθεσης με όχημα και παρακολουθήσεις.

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Πάνος Ρούτσι, με φόντο και την τροπολογία που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή για την Προστασία του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, στον απόηχο της απεργίας πείνας που πραγματοποίησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις.

Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, πριν από λίγες ημέρες άγνωστος οδηγός επιχείρησε να τον παρασύρει με αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι του. «Αν δεν προλάβαινα να κάνω στην άκρη, θα με σκότωνε», είπε ο ίδιος.

Όπως περιέγραψε ο Πάνος Ρούτσι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, άκουσε «ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Όταν γύρισα το κεφάλι, είδα ότι κατευθυνόταν επάνω μου. Έκανα μια κίνηση με το χέρι στο καπό, αλλιώς θα με είχε παρασύρει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το όχημα δεν έφερε πινακίδες και είχε φιμέ τζάμια, ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως μετά.

Ο κ. Ρούτσι πρόσθεσε πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό εκφοβισμού που βιώνει η οικογένειά του, σημειώνοντας ότι «πριν λίγες εβδομάδες άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη». Όπως είπε, «το παιδί επέστρεφε από τη δουλειά και βρήκε παραβιασμένο το παράθυρο, ενώ ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο φαινόταν να τον παρακολουθεί».

Save