Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.04.2021

Στο επίκεντρο της κολεξιόν AW21 του Junya Watanabe η φιγούρα του πανκ, Soo Catwoman [ΒΙΝΤΕΟ]

Εντυπωσιακά μπουφάν bomber από νάιλον κατέληγαν σε φορέματα, μεταξωτά φουλάρια έβγαιναν μέσα από t-shirt, ύφασμα ντένιμ εισέβαλε σε πλισέ φούστες. Από εμάς είναι «ναι!».

Ένα ποτ πουρί βασικών στοιχείων της εμφάνισης πανκ παρουσίασε ο Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας Junya Watanabe - γνωστός μας από τη συνεργασία του με τον οίκο Comme des Garçons - ως μέρος της κολεξιόν του Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021.

Τη χαοτική ιδέα την επεξέτεινε ακόμη περισσότερο: μπουφάν bomber από νάιλον κατέληγαν σε φορέματα, μεταξωτά φουλάρια έβγαιναν μέσα από t-shirt, ύφασμα ντένιμ εισέβαλε σε πλισέ φούστες.

Οι κρεασιόν του εξεγείρονταν εναντίον κάθε κατηγοριοποίησης. Αν και ήταν προφανές το ότι η κολεξιόν χρωστούσε πολλά στους εικονοκλαστικούς χαρακτήρες του πανκ της δεκαετίας του 1970, η αναφορά σε αυτή την περίοδο ήταν περισσότερο προφανής στο hair styling των μοντέλων: πολλά από τα μοντέλα που χρησιμοποίησε ο Watanabe στο ντεφιλέ ήταν ενσάρκωση της Soo Catwoman η οποία, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, έγινε το θρυλικό πρόσωπο του λονδρέζικου πανκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Super-Cannes: ένα προφητικό μυθιστόρημα για την τρομακτική αλλοίωση που επιφέρουν στην ανθρώπινη φύση οι τεχνολογικές εξελίξεις

ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΟΔΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ