Το δεύτερο Jam Session στην κουζίνα του Fuga είναι Brunch!

Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται τον διάσημο αρτοποιό Kamel Saci την Κυριακή 10 Μαρτίου, φέρνοντας αέρα νεοϋορκέζικου brunch στην Αθήνα για μία μόνο μέρα.

Ένας από τους κορυφαίους αρτοποιούς στον κόσμο, ο Kamel Saci, έρχεται στο Fuga καλεσμένος του chef patron Δημήτρη Κατριβέση για το δεύτερο “Jam Session στην Κουζίνα”, φέρνοντας αέρα νεοϋορκέζικου Brunch στην Αθήνα! Στις 10 Μαρτίου οι δύο σεφ θα συνδυάσουν την τέχνη τους παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες τους.

Το μενού θα περιλαμβάνει κέικ με ελληνικό ελαιόλαδο, curry avocado toast με επτάσπορο ψωμί, pain de mie croque madame, κρουασάν διπλής σοκολάτας, cheesecake στον ατμό, ψωμί σοκολάτας, μαρμελάδα γάλακτος και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια του brunch ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια μαρμελάδα από μοσχαρίσια ουρά.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν nitro cold brew coffee, μια ιδιαίτερη τεχνική προετοιμασίας καφέ σερβιρισμένου με υγρό άζωτο.

Διάσημος για τα ψωμιά του, για τα οποία ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, ο Kamel θα βρεθεί στο Fuga για μία μόνο ημέρα, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες και αναμνήσεις γεύσεων που έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στον κόσμο και προσφέροντας μαζί με την ομάδα του Δημήτρη Κατριβέση ένα μενού εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Δραστήριος και δημιουργικός, ο Kamel έχει κάνει γνωστά τα ψωμιά του μέσα από τα διάφορα projects και τις συνεργασίες του σε Ρωσία, Μεξικό, Κολομβία, Βραζιλία Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.  

Γεννημένος σε ένα χωριό κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας, ο Kamel ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του τζούντο, με συμμετοχή σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά ένας τραυματισμός του τον έβγαλε εκτός προπονήσεων και αγώνων. Το «ωραίο λάθος» αυτό, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, τον οδήγησε να πρέπει να ασχοληθεί με κάποια δουλειά που θα του απέφερε χρήματα όσο καιρό θα έμενε εκτός προπονήσεων. H απασχόλησή του σε ένα τοπικό αρτοποιείο, του άλλαξε την ζωή, κάνοντάς τον να θέλει να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά ως αρτοποιός, κάτι που εξέλιξε με την εκπαίδευσή του στη Γαλλία και κυρίως με τους συνεχείς πειραματισμούς με το αλεύρι.

Κόστος μενού: 38 ευρώ το άτομο, Seating: 12:00-15:00 & 15:00-18:00. Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Fuga: Τηλ. 210 7242979 & email info@fugarestaurant.gr. Διεύθυνση: Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία) www.fugarestaurant.gr
MOST SHARED
JUST PUBLISHED