19.12.2018

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια

Με την ευγενική υποστήριξη της Generali και σύνθημα "We are dreaming of a milky Christmas… made with love and solidarity!".

Φέτος τα Χριστούγεννα, για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν το Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια για να προσφέρουν γάλα, αγάπη και φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Αυτή τη χρονιά το Δέντρο «ψήλωσε» ακόμα περισσότερο χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Generali και των ανθρώπων της, που την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έδωσαν δυναμικά το «παρών» με τις προσφορές και τη θετική τους διάθεση!

Από τις 9 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ οι Γιατροί του Κόσμου και η Generali έστηναν το Δένδρο, συντροφιά με μουσικές από την ραδιοφωνική παραγωγό Αριστέα Γιάννου, του Αθήνα 984 και χορό από τους Hobo Illuzioners. Το απόγευμα το κλίμα προσφοράς και χαράς κορυφώθηκε με τα κρουστά της ομάδας Quilombo και την παρουσία των Vanilla Swing, που παρόλο που δεν πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη τους εμφάνιση, λόγω βροχόπτωσης, συνέβαλαν με τη διάθεσή τους στο θετικό κλίμα της ημέρας. 

Η βραδιά έκλεισε με την τοποθέτηση του αστεριού στο Δένδρο και χορό από τους Swing Rhythm Hoopers που παρέσυραν στο ρυθμό μικρούς και μεγάλους που παραβρέθηκαν στο mini αυτό φεστιβάλ προσφοράς και αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας.

Το Περίπτερο των  Γιατρών του Κόσμου θα συνεχίσει να βρίσκεται στα Προπύλαια έως και 31 Δεκεμβρίου. Ελάτε κι εσείς να καταθέσετε την προσφορά σας σε γάλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα ! #MilkyTree2018

* Και αν δεν μπορείτε να το επισκεφθείτε από κοντά, μπείτε στο https://www.milkytree2018.com/ και κάντε τη δωρεά σας!

MOST SHARED
JUST PUBLISHED