08.11.2018

ΗΠΑ: Συναγερμός για πυροβολισμούς σε μπαρ στην Καλιφόρνια

Οι πρώτες πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, χωρίς, ωστόσο, η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις Αρχές.

Συναγερμός έχει σημάνει σε μπαρ στο Θάουσεντ Όακς της Καλιφόρνια λόγω πυροβολισμών.

Οι πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, χωρίς, ωστόσο, η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις Αρχές. 

Ο δράστης, σύμφωνα με πηγές, παραμένει ελεύθερος. Φέρεται να άνοιξε αρχικά πυρ εναντίον του φύλακα που ήταν στην μπροστινή πόρτα και στη συνέχεια εισήλθε στο μπαρ. 

Η αστυνομία εκλήθη στο σημείο στις 11:30 μ.μ. (τοπική ώρα) και στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη, ενώ έχουν καταφτάσει και ασθενοφόρα. 

«Σε εξέλιξη περιστατικό με πυροβολισμούς», ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Βεντούρα στο twitter, σύμφωνα με το CNNi και κάλεσε τους πολίτες να μείνουν «μακριά από την περιοχή. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες».

Αστυνομική πηγή που μίλησε στους LA Times σημείωσε πως ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν 30 φορές.

Δημοσιογράφος, που έσπευσε στο σημείο, δημοσίευσε στο twitter μία φωτογραφία ενός εκ των θαμώνων του μπαρ, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και αναγκάστηκε να σπάσει ένα τζάμι με καρέκλα για να σωθεί. 

(Πηγή)

MOST SHARED
JUST PUBLISHED