Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
25.07.2016

Ένας Από Εμάς Έγραψε Βιβλίο Και Του Κάναμε Συνέντευξη

Μόλις κυκλοφόρησε το «Κράτα το Σόου» του Θεοδόση Μίχου και οι συνεργάτες του στην Popaganda είπαν να του κάνουν ένα βίντεο για να μάθουν πολλά περισσότερα για το βιβλίο.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής Πορτρέτο: Ανδρέας Σιμόπουλος Συνέντευξη: Παναγιώτης Μένεγος/ Σταύρος Διοσκουρίδης

Ακόμα και το πιο σπουδαίο ρεπορτάζ να κάνει ένας δημοσιογράφος, είναι σχεδόν βέβαιο, πως μετά την πρώτη αναμπουμπούλα θα χαθεί στον ωκεανό του διαδικτύου. Το πολύ πολύ να μείνει ξεχασμένο σε μερικούς σελιδοδείκτες. Γεμίζει κανείς ματαιότητα κι ένας τρόπος να της ξεφύγει είναι η χαρά της έκδοσης ενός βιβλίου. Δεν μπορεί, και να μην διαβαστεί, όλο και κάποιο μάτι θα περνάει από πάνω του, όλο και κάποια προσμονή θα δημιουργεί και πάνω απ' όλα θα έχει μια υπαρκτή θέση στον καλλιτεχνικό πλανήτη που οδεύει να γίνει άυλος και άοσμος. Έτσι, από μόνο του το γεγονός ότι ένας από τους βασικούς συντελεστές της Popaganda έβγαλε βιβλίο τον κάνει λίγο πιο ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους τους ...«πουθενάδες» (με την έννοια που περιγράφουμε παραπάνω). 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι είναι άβολο να μιλά κανείς στο μέσο που είναι συνιδρυτής, δεν είναι καθόλου άβολα να κάνεις συνέντευξη σε κάποιον που γνωρίζεις καλά κι έκανε κάτι που είναι εδώ που τα λέμε αξιοζήλευτο. Αντίθετα είναι φοβερά διασκεδαστικό. Αφήστε που κανείς άλλος δεν έχει την άνεση να του κάνει τις ερωτήσεις που μπορούμε να του κάνουμε εμείς (και με το ανάλογο ύφος).

Ο Θεοδόσης Μίχος τοποθέτησε τον εαυτό, τη ζωή και τις εμπειρίες του στις 18 + 1 συναυλίες που θυμάται καλά από την εφηβεία του στο Βόλο μέχρι σήμερα και τη ζωή του στην Αθήνα. Στο Κράτα το Σόου παρακολουθούμε μια πορεία ενηλικίωσης της γενιάς που γεννήθηκε πάνω στην Αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου, ενηλικιώθηκε τα χρόνια της Ανάπτυξης και ωρίμασε πραγματικά στην Κρίση.

Αυτά γι' αρχή, τα περισσότερα στο βίντεο του Δημήτρη Κουλελή. 


Θεοδόσης Μίχος, Κράτα Το Σόου, 13,90€, Key Books / facebook.com/KrataToShow.TheodosisMichos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ POPTV
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED