Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
20.11.2015

The Parties: «Το 1991 έγινε το χειρότερο πάρτυ στην ιστορία των πάρτυ...»

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης θυμάται ένα παιδικό πάρτυ. Θεματικό!

Βίντεο: Δημήτρης Κουλελής
Με αφορμή τα δύο μεγάλα πάρτυ για τα 2 χρόνια της Popaganda, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γυρίσαμε και μερικά κλιπάκια με τις συντάκτριες και τους συντάκτες μας να διηγούνται ιστορίες από πάρτυ του παρελθόντος που τους έμειναν αξέχαστα. Σε αυτό το post ο Σταύρος Διοσκουρίδης. Στις 18 Σεπτεμβρίου το popaganda.gr έκλεισε δύο χρόνια. Έσβησε δύο κεράκια σε ένα πάρτυ μεταξύ συγγενών και φίλων (για τέτοιο προοριζόταν, άσχετα πως εξελίχθηκε) στην στοά Κουρτάκη, στα γραφεία μας όπου πατήθηκε και το παρθενικό publish δυο χρόνια πριν. Το μυαλό όλων μας όμως ήταν στα Πάρτυ τα Μεγάλα. Εκεί που θα το γιορτάζαμε με όλους εσάς. Τους αναγνώστες και τους συνεργάτες που μας εμπιστευθήκατε και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κάνατε ένα αληθινά ανεξάρτητο site με μια παλιομοδίτικη εμμονή στην παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου να περάσει το Μισό Εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών σε χρόνο-ρεκόρ... αλλά και να πρωταγωνιστεί στο talk of the town για τις προτάσεις, τα αντανακλαστικά και την αισθητική του.
Έχουμε πάρτυ, λοιπόν. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δύο σερί εβδομάδες, ο Κολοκοτρώνης μας χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη. Στο αγαπημένο μας Bord de l' Eau που είχαμε ξεσηκώσει και τον προηγούμενο Μάιο στην πρώτη μας άνοδο στον βορρά. Το Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η πόλη πλημμυρίζει. Σάββατο 14/11 λοιπόν, από τις 22.00 με ελεύθερη είσοδο φυσικά. Μουσικές από τo DJ team του popaganda.gr, αλλά και δύο εκλεκτούς φίλους: τη Nadja και τον Γιάννη Δρίζη (Fair Weather Friends Records), από τους καλύτερους τζόκεϊς της πόλης.
RSVP εδώ παρακαλούμε...
Συνεχίζουμε στην Αθήνα που παραπονιέστε ότι δεν είμαστε αρκετά δραστήριοι, αφού δεν έχουμε διοργανώσει κάτι μεγάλο μετά το πάρτυ λανσαρίσματος που βούλιαξε το Booze στις 6/12/2013. Ε, λοιπόν θα τον γεμίσουμε τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς το Σάββατο 21/11; Θα τον γεμίσουμε. Από τις 22.00 και μετά, επίσης με ελεύθερη είσοδο. Η οποία θα γίνεται ΜΟΝΟ με προσκλήσεις - τις προμηθεύεστε στέλνοντας POP κενό και το ονοματεπώνυμό σας στο 54100 (κόστος 1,23 ευρώ με ΦΠΑ). Μουσική θα διαλέξει ένα πολυσυλλεκτικό line-up με μερικά από τα πιο δημοφιλή dj acts των τελευταίων χρόνων: Armani Had A Softer Touch, Oh Yeah!, Λατέρνατιβ, DJ Quentin aka Ντίνος ΓκουτζουλούςBad SpencerDiskotekken.
Όλα αυτά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλές εκπλήξεις και άφθονα δωρεάν κοκτέιλ από τη Jose Cuervo (όπως φυσικά θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη).
Στα δύο πάρτυ της Popaganda μπορείτε ασφαλώς να κινηθείτε cashless, χωρίς άγχος για μετρητά, πληρώνοντας με MasterCard.
Την ίδια στιγμή χορεύοντας και πίνοντας ετοιμάσου να μας πεις & να βρείς (For the ladies) τον απόλυτο άντρα σήμερα, ανάμεσα στο πιο POP κοινό της Αθήνας! Η Philips θα είναι εκεί να σε βοηθήσει σε αυτό!#WHATMAKESAMAN
Και για το τέλος, αν σας φαίνεται μύθος η ιστορία, δεν πειράζει, αφού παντού υπάρχει ένας Μύθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ POPTV
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED