Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (07/02-13/02/2021)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Κριός

Το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι κοινωνικές και κυρίως οι φιλικές σχέσεις στη ζωή σου είναι κάτι που γίνεται ιδιαίτερα ξεκάθαρο αυτόν τον μήνα που επανέρχονται πρόσωπα, επαναπροσδιορίζεις τη θέση σου μέσα σε σχέσεις, συνειδητοποιείς ότι και οι σχέσεις έχουν μία ρευστότητα και από περιόδους “έρωτα” μπορούν να περάσουν σε περιόδους δυσκολιών, αλλά και από περιόδους ψυχρότητας σε περιόδους αναθέρμανσης.

Εξάλλου οι άνθρωποι αλλάζουν, επειδή αλλάζουν πολλές φορές και οι συνθήκες και έρχονται αντιμέτωποι με διαφορετικές εμπειρίες. Γιατί λοιπόν να μην αλλάξουν και οι σχέσεις και ο τρόπος που βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Όμως όλη αυτή η κινητικότητα στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά αυτούς τους τομείς, σημαίνει και κάτι άλλο. Για την ακρίβεια, ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σου και μια νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο στις 11 μπορεί να συνδέεται με κάτι που γίνεται πραγματικότητα.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΒΙΒΛΙΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΙΝΕΜΑ
FOTORAMA
28.02.2021
ΓΕΥΣΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ

In memoriam, Λόρενς Φερλινγκέττι (1919-2021). «100 χρόνια ποίηση, Lawrence Ferlinghetti», μύηση στον σπουδαίο Αμερικανό της γενιάς μπητ

NEWS