Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (21/02-27/02/2021)

Όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Το πιο κεντρικό θέμα μπορεί να εξακολουθεί να είναι η δουλειά, αλλά το να δεις κάτι να προχωράει σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν εύκολο πάντα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Από αυτή τη βδομάδα σταδιακά βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, αλλά και τις συμπτωματικές εξελίξεις, που ίσως τελικά δεν είναι και τόσο συμπτωματικές όσο φαίνονται, αλλά έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και σε δικές σου παλιότερες κινήσεις. Ίσως πλησιάζει η ώρα μιας ανταμοιβής, αλλά πριν από αυτήν προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για κάτι νέο και για τις αλλαγές που έρχονται σύντομα.

Η Αφροδίτη από τις 25 στους Ιχθύς είναι μια ένδειξη για αυτό. Χρειάζεσαι πλέον περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με προσωπικά σου θέματα, εντελώς προσωπικά, που δεν αφορούν τον σύντροφο ή την οικογένεια ή οποιονδήποτε άνθρωπο είναι διαρκώς μαζί σου, λόγω απαγορευτικού. Χρειάζεσαι λίγη ελευθερία στις συνθήκες απομόνωσης.

Και κάτι σημαντικό είναι ότι ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και ίσως από τις 27 ολοκληρώσεις ή αναλάβεις ένα επαγγελματικό εγχείρημα.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
NEWS
Save