Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.05.2021

Αν δεν θέλετε να ακούτε τα κλαρίνα του γείτονα σήμερα, ακούστε τα βογγητά της Rihanna

Ένας λογαριασμός στο You Tube που είχε γίνει viral πριν λίγα χρόνια, είναι ό,τι πιο εύθυμο μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη μέρα με την παρέα σας.

Η Κυριακή του Πάσχα είναι της παρέας, έστω και των 9 έως 12 ατόμων. Έστω και σε ένα νοικιασμένο airbnb κοντά στην αστική καθημερινότητα. Έστω και με την αφρικανική σκόνη να θολώνει τον ορίζοντα. Σίγουρα όμως δεν θέλουμε όλοι να περάσουμε αυτή τη μέρα κοιτάζοντας ένα αρνί να γυρίζει στη σούβλα ή παθαίνοντας βουκολικό overdose από τα δημοτικά τραγούδια. 

Αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη όμως, κυρίως φέτος, είναι να γελάσει το χειλάκι μας. Ένας λογαριασμός στο You Tube που είχε γίνει viral πριν από λίγα χρόνια, επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στο inbox των φίλων μας και μας έκανε να θυμηθούμε πόσο αστείο μπορεί να είναι να βλέπεις τη Rihanna να κοιτάει γυμνή το υπερπέραν σαν θλιμμένη Παναγιά μέσα σε μία μπανιέρα χωρίς τον ήχο του τραγουδιού αλλά με δήθεν φυσικό ήχο όπως τα βογγητά της ή τα νερά που τρέχουν. Ακόμα πιο αστεία είναι τα υπόλοιπα βίντεο και η λίστα μεγάλη.

Από τα «Ooooohhhh yeah yeah yeaaaah» της Britney Spears και τα «Woohoooo eeeehhhhhheeeeeee» του Michael Jackson μέχρι τα γρυλίσματα μαζί με ένα ρέψιμο στη μούρη του David Bowie από τον Mick Jagger και τα ξέφρενα χορευτικά του «Firestarter» Keith Flint με κάτι απόκοσμα ουρλιαχτά και συρσίματα αντί για τη μουσική των Prodigy, τα Musicless Videos δεν απογοητεύουν ακόμα και όταν η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο, τόσο βαθύ, όσο και τα Πασχαλινά αυγά που θα τσουγκρίσουμε σήμερα. Απολαύστε μερικά από τα πιο πετυχημένα που έχει η τεράστια λίστα του συγκεκριμένου λογαριασμού.

Rihanna - Stay

The Prodigy - Firestarter

David Bowie & Mick Jagger - Dancing in the Street

Britney Spears - Oops!... I did it again

Elvis Presley - Blue Suede Shoes

Lionel Richie - Hello

Michael Jackson - The way you make me feel

Depeche Mode - Just Can't get enough

Queen - I want to break free

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ MEDIA
NEWS
Save