Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.10.2020

Pick ‘n’ Spida: O ταλαντούχος κύριος Μίτσελ, τα χιονισμένα pancakes της Γιούτα και τα δίδυμα που μιλούσαν στο παρκέ αλλά δε μιλούσαν μεταξύ τους [podcast]

Με αφορμή την κυκλοφορία του adidas D.O.N. Issue #2, του δεύτερου signature παπουτσιού του Spida, εγκαινιάζουμε μια σειρά σπέσιαλ επεισοδίων για τα δύο αγαπημένα μας πράγματα: τους σταρ του NBA και τα μπασκετικά sneakers.

 

Η σεζόν τελείωσε. Κράτησε 355 ολόκληρες ημέρες, μέχρι να στεφθούν δίκαιοι πρωταθλητές οι Los Angeles Lakers (ακούστε εδώ το προηγούμενο μας podcast για τους NBA Finals). Τώρα θα περιμένουμε μέχρι το 2021, Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, για να πατήσουν ξανά παρκέ οι ομάδες του NBA (χωρίς να γνωρίζουμε τις συνθήκες που θα διεξαχθεί η επόμενη σεζόν). Το NBA δε γίνεται να μας λείψει όμως. Θα έχουμε μεταγραφές, κινητικότητα στους πάγκους, το ντραφτ στις 18/11 κι άπλετο χρόνο για να λέμε τις πολλές ιστορίες που συχνά καταπιέζει η επικαιρότητα…

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγκαινιάσουμε μια σειρά σπέσιαλ επεισόδιών για δύο πράγματα που είναι αναπόσπαστο μέρος της μπασκετικής κουλτούρας: τους σταρ του NBA και τα μπασκετικά sneakers. 

Ξεκινάμε με τον Ντόνοβαν Μίτσελ, τον απίθανο Spidaman της Γιούτα Τζαζ, που έκλεισε στόματα φέτος με τις εμφανίσεις του φτάνοντας για πρώτη φορά στο All-Star Game και κάνοντας μυθικές εμφάνισεις στα πλέι οφ. O Μίτσελ μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο signature παπούτσι του, το adidas D.O.N. Issue #2 που έφτασε και στην Ελλάδα και μπορείτε να το βρείτε (μαζί με everything-about-Donovan-Mitchell-stuff) στο SLAMDUNK, το «σπίτι του NBA» στο κέντρο της Αθήνας.

Συζητάμε λοιπόν γιατί ο Spida είναι μοναδική περίπτωση, θυμόμαστε την σχέση του με τον Ρικ Πιτίνο, εξετάζουμε τα what if της μέχρι τώρα καριέρας του και χρησιμοποιούμε την ταραγμένη σχέση του με τον άλλο πυλώνα των Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, για να μιλήσουμε για τα δίδυμα της ιστορίας που μιλούσαν στο παρκέ αλλά δε μιλούσαν μεταξύ τους.

Επίσης, βρήκαμε άνθρωπο που έχει επισκεφθεί τη Γιούτα (κι όμως!) και μας λέει τα 5 πράγματα που χρειάζεται να ξέρετε για το Σολτ Λέικ Σίτι, παίζουμε «γίνε Manager» ούτως ώστε να παραμείνει η Jazz στην ελίτ της πολύ ανταγωνιστικής Δύσης κι εμβαθύνουμε λίγο στην σχέση μεταξύ των κόμικς και του μπάσκετ με αφορμή τον Μίτσελ ως Spiderman. 

Φυσικά, δε λείπει και το ranking: Πού τοποθετούμε τον Μίτσελ στη λίστα με τους καλύτερους σούτινγκ γκαρντ του πρωταθλήματος και ποια είναι τα αγαπημένα μας adidas basket shoes όλων των εποχών;

Enjoy!

To ΠΣΚ 16-18/10, μάλιστα, στο Slam Dunk (Ερμού 37 & Φωκίωνος 5) μπορείτε να ρίξετε και τα σουτάκια σας για να μπείτε στην κλήρωση για δύο ζευγάρια D.O.N. Issue 2.

Το adidas x SLAMDUNK time challenge έχει ως εξής: ανεβαίνετε στο το ειδικά διαμορφωμένο Try On Court στον 2ο όροφο του καταστήματος και σε 45 δευτερόλεπτα πρέπει να γράψετε 20 πόντους για να μπείτε στην κλήρωση για 2 ζευγάρια D.O.N. Issue #2 (Το καλάθι μέσα από τη ρακέτα θα μετράει 1 πόντο , έξω από τη ρακέτα 2, και πίσω από τη γραμμή του τρίποντου 4.)

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook, δεν σταματάμε ποτέ … Έχουμε και Instagram, περάστε μια βόλτα.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Όπως πάντα, με τη βοήθεια του Ekelon.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Pick 'n' Popa
NEWS
Save