Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Όσα λένε οι μπάντες μεταξύ τους: The Big Nose Attack vs The Noise Figures

Τα δύο ντουέτα θα μοιραστούν τη σκηνή του Gagarin 205. Και ό,τι ήθελε προκύψει.

Φωτογραφία: Θοδωρής Μάρκου

width=768

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου οι Big Nose Attack και οι Noise Figures θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin 205 σε ένα double-bill βάλσαμο για όσους θέλουν αφενός το ροκ τους να είναι θορυβώδες και αφετέρου να τιμάει τις blues ρίζες του. Η Popaganda ζήτησε από τις δύο μπάντες να κάνει η κάθε μία στην άλλη πέντε ερωτήσεις. Κανείς δεν το μετάνιωσε...

Οι Big Nose Attack ρωτάνε τους Noise Figures

Πώς είναι να είσαι ντουέτο στην Ελλάδα; Σχεδόν αδιανόητο. Έχουμε ακούσει τρελές ατάκες με αγαπημένη την εξής: «Αν βάλετε έναν μπασίστα παιδιά θα είστε μπόμπα. Εγώ πάντως παίζω μπάσο αν θέλετε.» Και δεύτερη αγαπημένη την κριτική από gig: «Το προηχογραφημένο μπάσο γέμιζε πολύ καλά τον ήχο...».

Αν μπορούσατε να δανειστείτε το rig μιας οποιασδήποτε μπάντας για ένα tour, ποια θα ήταν αυτή και γιατί; Το rig της Molly Nilsson. Κουβαλάει ένα cd player, πατάει play και τραγουδάει. θα γλιτώναμε πολύ κουβάλημα.

Ποιό είναι το χειρότερό κομμάτι των The Big Nose Attack; Με διαφορά το Yeah! (That Girl)

Τα μαύρα t-shirts που φοράτε είναι τα ίδια ή έχετε πολλά ίδια; Είναι πολλά ίδια και μας βγάζουν απ' τον κόπο να ψάχνουμε να βρούμε τι να βάλουμε κάθε φορά.

Αν δεν καταφέρετε να ζήσετε από τη μουσική, τι θα κάνετε; Περισσότερη μουσική.

Οι Noise Figures ρωτάνε τους Big Nose Attack

Πως είναι να παίζεις με τον αδερφό σου στην ίδια μπάντα; Το επικοινωνιακό επίπεδο που μπορείς να φτάσεις παίζοντας με τον αδερφό σου, είναι σαφώς ανώτερο με αυτό που μπορείς να έχεις παίζοντας με οποιονδήποτε άλλο. Κάτι για το οποίο άλλοι χρειάζονται πολλές πρόβες, εμείς μπορούμε να το πετύχουμε με ένα μορφασμό. Από την άλλη, η μάνα μας το βλέπει σαν διπλή αποτυχία στο να γίνουν τα παιδιά της επιστήμονες.

Αν δεν παίζατε με κιθάρα και τύμπανα, με τι όργανα θα παίζατε τα ίδια κομμάτια; Ο Boogieman πάντα ήθελε να μάθει τρομπέτα κι ο Tonnie τρομπόνι, οπότε θα γουστάραμε πολύ να μπορούσαμε να γίνουμε το horn section του εαυτού μας.

Ποιό είναι το χειρότερο κομμάτι των the Noise Figures; Ένα που... ξεκινάει με κιθάρα και τύμπανα.

Πόσα πουκάμισα έχετε; Είναι καινούρια ή second hand; Η συλλογή μας από πουκάμισα είναι τόσο μεγάλη όσο και η όρεξη μας για πίτσα. Σε ειδικές περιπτώσεις δε λέμε όχι στα second hand, αλλά γενικότερα μας αρέσει η αίσθηση του να είμαστε οι πρώτοι που θα ιδρώσουμε τα ρούχα μας.

Αν πρέπει να οπωσδήποτε να αποχωρήσει ο ένας απο τους δύο απ'τη μπάντα, ποιός θα είναι αυτός; Η ιστορία έχει δείξει ότι σόλο τύμπανα, είναι το δεύτερο χειρότερο πράγμα μετά το σόλο μπάσο, οπότε μάλλον θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Tonnie. Απο την άλλη η μύτη του Tonnie είναι η ψυχή της μπάντας, οπότε μπορεί και όχι.

The Big Nose Attack vs The Noise Figures: Πέμπτη 28/9, Gagarin 205. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
NEWS
Save