Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
20.04.2025

Η Nalyssa Green είναι πολύ καλή στα πάρτυ

Με το νέο της video clip, η Nalyssa Green υπογράφει έναν ύμνο για τους ντροπαλούς εξωστρεφείς, τις αναμνήσεις που πονάνε γλυκά και την κατάρα της δημοφιλίας.

Εικονογράφηση: ©antipanta

Nalyssa Green

Το «Πολύ Καλή Στα Πάρτυ» είναι σαν ημερολόγιο σ' επανάληψη με ρυθμό, ένα ονειρικό κάλεσμα για όλα τα κορίτσια που ένιωσαν βασίλισσες των πάρτυ πίσω από μια κολώνα, κι όμως άστραψαν. Η Nalyssa Green, μελωδικά πολυδιάστατη και ποιητικά ειρωνική, παρουσιάζει το νέο της video clip, σε σκηνοθεσία του Στέλιου Χριστοφόρου, ένα urban fairytale.

Φώτα, πυροτεχνήματα, βλέμματα που δεν σε βλέπουν και μια εκστατική μοναξιά μέσα στον συνωστισμό. Όλα αυτά, σε τετράστιχα που κόβουν βόλτες σε δρόμους γνώριμους, με τη Nalyssa να κρατάει στα χέρια της τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή, τα όργανα και τη φωνή της. Το mastering έγινε από τον Βασίλη Δοκάκη στο Lotus Studio, ενώ τη φωτογραφία επιμελήθηκε ο Μιχάλης Καλιδώνης και το color grading ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Δες το video:

Πάρτυ και στον Λυκαβηττό

Την 1η Ιουνίου, στον Λυκαβηττό, το πάρτυ δεν θα είναι απλώς καλό — θα είναι πολύ καλές στα πάρτυ. Ένα πληθωρικό μουσικό βαριετέ, όπως το λέει και η ίδια, με 13 καλεσμένα ονόματα. Μουσικούς, stand-up comedians, drag performers, και ένα καστ από αυθεντικές καλλιτεχνικές φωνές που θα βάλουν φωτιά στη σκηνή και στις καρδιές.

Από το «Κοκτέιλ» και το «Πάλι καλά» μέχρι τα «Πάρτυ του Κόσμου», η Nalyssa Green έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αυθύπαρκτες καλλιτεχνικές περσόνες της εποχής μας —μια γυναίκα που φτιάχνει τη μουσική της όπως φτιάχνει το καλοκαίρι: με λεπτομέρεια, γοητεία και μια αδιόρατη μελαγχολία. Μια νεοκυματική ποιήτρια με synthesizers και drum machines.

Nalyssa Green

Nalyssa Green & Guests. Photo: ©Alexandra Masmanidi

Όπως λέει και η ίδια, η βραδιά αυτή δεν θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά ένα καλειδοσκοπικό indie-εναλλακτικό varieté, όπου κάθε συμμετοχή θα φέρνει μια καινούργια ενέργεια, μια έκπληξη, μια ιστορία. Ένα πολυμορφικό live γεμάτο ρομαντισμό, φρεσκάδα, ιδιοτροπία και μπρίο, που υπόσχεται να ξεδιπλώσει μια λιγότερο προβλέψιμη – και πολύ πιο ζωντανή – πλευρά της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ετοιμαστείτε για ένα indie εορτολόγιο ιδιοσυγκρασίας, φρεσκάδας και συναισθηματικής ακρίβειας, που θα μοιάζει με σελίδα από προσωπικό ημερολόγιο, γραμμένο με κραγιόν και glitter.

1 Ιουνίου | 21:00 | Θέατρο Λυκαβηττού
Nalyssa Green & Guests – Πολύ καλές στα πάρτυ
Μια μουσική σκυταλοδρομία που θα γίνει ιστορία. Περισσότερα: ΕΔΩ.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά):
Δεσποινίς Τρίχρωμη, Δήμητρα Νικητέα, Σκιαδαρέσες, Chraja, Dolly Vara Kristof, Logout, Nalyssa Green, Papithedogtv, Penny, The Boy, Tsolimon, Vassilina
Παρουσίαση: Nalyssa Green και Kristof

Info & links:
Buy/stream album: ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TIMELINE
NEWS
Save