Οι πιο αναμενόμενες σειρές του 2018 σύμφωνα με το Rolling Stone

Πάρτε χαρτί και σημειώστε.

Η ποιότητα των τηλεοπτικών παραγωγών είναι σαφές ότι κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη με τις τηλεοπτικές σειρές να καθηλώνουν το κοινό. Όπως και τα προηγούμενα έτη, έτσι και το 2018 περιέχει νέες σειρές που, όπως και οι παλαιότερες, αναμένεται να προκαλέσουν τον ανάλογο «θόρυβο».

Το Rolling Stone μας παρουσιάζει τη λίστα με τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές:

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace (FX, 17 Ιανουαρίου)

Η σειρά που ενθουσίασε το κοινό το 2016 με την ιστορία της δίκης του O.J Simpson επιστρέφει, αφηγούμενη αυτή τη φορά τα γεγονότα της δολοφονίας του θρύλου της μόδας Gianni Versace.

Altered Carbon (Netflix, 2 Φεβρουαρίου)

Η πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία του Netflix βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Richard Morgan και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των φανς του Blade Runner.

Castle Rock (Hulu) 

Μετά το επιτυχημένο 11.22.63το Hulu θα επιχειρήσει και πάλι να μεταφέρει στη μικρή οθόνη βιβλίο του Stephen King με τον J.J Abrams να βρίσκεται και σε αυτό το πρότζεκτ στη θέση του παραγωγού.

The Looming Tower (Hulu, 28 Φεβρουαρίου)

Άλλη μία παραγωγή του Hulu που βασίζεται σε βιβλίο, αναδεικνύει το πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήδη από τη δεκαετία του 1990 αποτελούσε απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και το γιατί η κόντρα μεταξύ FBI και CIA έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποτυχία αντιμετώπισης του.

Philip K. Dick's Electric Dreams (Amazon, 12 Ιανουαρίου)

Η επιτυχία του Black Mirror οδήγησε το Amazon στο να αποκτήσει τη δική του σειρά δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας με ένα cast που περιέχει μεταξύ άλλων τους Bryan Cranston, Steve Buscemi και Terrence Howard. 

Kidding (Showtime) 

Ο Jim Carrey συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη του Eternal Sunshine of the Spotless MindMichel Gondry, για να φέρει στη μικρή οθόνη την ιστορία ενός τηλεοπτικού παιδικού ήρωα ο οποίος βρίσκεται σε κρίση μέσης ηλικίας. Η σειρά θα παίξει με τα συναισθήματα της λύπης και της χαράς και μένει να φανεί αν το δίδυμο Carrey-Gondry μπορεί να έχει την ίδια επιτυχία με το παρελθόν.

My Next Guest Needs No Introduction (Netflix, 12 Ιανουαρίου)

Η τηλεοπτική επιστροφή του θρυλικού David Letterman θα γίνει με στυλ καθώς το νέο του σόου που έρχεται στο Netflix θα περιέχει συζητήσεις σε βάθος με γνωστές προσωπικότητες. Από την Tina Fey και τον George Clooney, μέχρι τον Jay-Z και τον Barack Obama.

Mosaic (HBO, 22 Ιανουαρίου) 

Η σειρά Mosaic φέρνει κάτι εντελώς νέο για τα δεδομένα της τηλεόρασης. Όντας μια σειρά εξιχνίασης δολοφονίας, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone να επιλέγουν εκείνοι από ποια οπτική θέλουν να παρακολουθήσουν την επίλυση του μυστηρίου. Φυσικά και θα υπάρξει η απλή παρουσίαση της ιστορίας μέσω των έξι επεισοδίων στο HBO. 

The Ballad of Buster Scruggs (Netflix, 2018)

Οι αδερφοί Cohen δε θα μπορούσαν να λείπουν από την τηλεόραση, για αυτό έρχονται δυναμικά με μια σειρά western που θα αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες. Στο cast της σειράς επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται και ο Liam Neeson.

Here and Now (HBO, 11 Φεβρουαρίου) 

Η ηρεμία μιας πολυπολιτισμικής οικογένειας αρχίζει να δοκιμάζεται όταν ένα από τα παιδιά αρχίζει να βλέπει πράγματα που οι υπόλοιποι δε μπορούν. Από τον δημιουργό του True Blood και του Six Feet Under.

Επίσης επιστρέφουν και οι ήδη επιτυχημένες σειρές: Atlanta (FX, 1 Μαρτίου), Jessica Jones (Netflix, 8 Μαρτίου), True Detective (HBO), The Handmaid's Tale (Hulu), Legion (FX) και Westworld (HBO).

Δείτε τις υπόλοιπες σειρές που έρχονται μέσα στο 2018 εδώ.

 

TRENDING NOW
MOST SHARED
JUST PUBLISHED