Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
27.09.2021

Οι Interpol ηχογραφούν το 7ο άλμπουμ τους, λίγο πριν τους ερωτευτούμε ξανά

Από το 'Slow Hands' και το 'Rest My Chemistry' μέχρι το 'Obstacle 1' και το 'If You Really Love Nothing', όλα μας έχουμε το crush μας με τo super group - που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο με παραγωγούς τους θρυλικούς Flood & Moulder.

Φωτογραφία: Atiba Jefferson

Ποιο κορμί δεν παραδόθηκε στο χορό με το 'Slow Hands';

Ποια καρδιά δεν σκίρτησε ακούγοντας το 'Rest My Chemistry';

Ποιο στόμα δεν επανέλαβε παθιασμένα "she can read, she can read, she can read she's bad" από το 'Obstacle 1';

Ποια φωνή δεν τσίριξε γλυκά όταν στα ηχεία του αγαπημένου μας μπαρ ήχησε το 'If You Really Love Nothing';

Μάλλον, όλα μας έχουμε τη στιγμή μας με τους Interpol, μέσα στη φρενήρη 24ετή πορεία τους.

Το αγαπημένο indie super-group, ξεκίνησε να δουλεύει το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ του παρέα με τους θρυλικούς παραγωγούς Flood & Moulder - ναι, εκείνους που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Depeche Mode, τους Nine Inch Nails και τους Smashing Pumpkins, μεταξύ άλλων, ενώ έχουν κερδίσει και Brit Award για το άλμπουμ των Foals, Holy Fire το 2014.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι οι Flood & Moulder θα κάνουν την παραγωγή και τις μίξεις του νέου μας άλμπουμ. Θαυμάζουμε εδώ και χρόνια τη δουλειά τους και χαιρόμαστε πολύ που θα βρεθούμε μαζί τους στο studio. Αρχίζουμε αυτό το πάρτι με τις καλύτερες συνθήκες», δήλωσε ο Daniel Kessler των Interpol.

Αυτή τη στιγμή που εμείς γράφουμε κι εσείς διαβάζετε, οι Interpol ηχογραφούν στο Λονδίνο το νέο τους άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά, από την Matador Records.

Το συγκρότημα έχει ήδη ανακοινώσει κάποιες εμφανίσεις του για το 2022, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή του στο Primavera Sound της Βαρκελώνης ως headliners. Ας ελπίσουμε πως ο Covid δεν θα τσακίσει μία ακόμη συναυλιακή στιγμή τους - και μαζί με αυτή την ανυπομονησία μας.

INTERPOL
Official Site / Facebook / Twitter  / Instagram / 
href="http://www.matadorrecords.com/interpol" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://www.matadorrecords.com/interpol&source=gmail&ust=1632830648010000&usg=AFQjCNGxwspGt1PUd_OjJpf1-UKGzxXJYQ">Store

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
TV SHOWS
ΤΕΧΝΕΣ

«Η τριλογία του Λεβάντε»: Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορηματικά χρονικά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΣΙΝΕΜΑ
NEWS