Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

6ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης / Αντιπολεμική Έκθεση

Το Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών ξαναχτυπά για έκτη χρονιά.

Αυτή τη φορά οι σπουδαστές του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Με όπλα τα πενάκια, τα πινέλα, τα χρώματα, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, δίνουν το παρόν μέσα από τη δική τους ματιά και  στέλνουν ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα.

Το Φεστιβάλ αρχίζει με την Αντιπολεμική Έκθεση “Look Around You” στο πολιτιστικό κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» υπό την αιγίδα του ΟΠΑΝΔΑ & του Δήμου Αθηναίων, στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2022. 

Οι σπουδαστές μας ανασυνθέτουν το πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο της εποχής, βλέπουν τι είναι αυτό που μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει. 10 μέρες αφιερωμένες στο σκίτσο, το σχέδιο και τις πολλαπλές Εφαρμογές του, με αίτημα την ειρήνη για όλους !

Επίσης, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (1 & 2 Οκτωβρίου 2022) στο νεοκλασικό κτίριο της σχολής Θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, η ετήσια έκθεση των σπουδαστών, ενώ παράλληλα θα γίνουν ανοιχτά workshops και προβολές. Τιμητική όπως σε κάθε φεστιβάλ θα έχουν και οι FANZINάδες !

Στόχος του Φεστιβάλ, είναι να αναδείξει και να παρουσιάσει τα πολυδιάστατα επαγγέλματα του χώρου. Μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργική ανταλλαγή απόψεων, πάνω στη δύναμη του σκίτσου & της εικόνας.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει : Εκθέσεις, masterclasses, παρουσιάσεις, προβολές, workshops, Αυτοεκδόσεις (Fanzine), animation.

Είσοδος Ελεύθερη

Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ»
Ηρακλειδών 66, Αθήνα (27 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου 2022)

Εγκαίνια στις 18:00

Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης
Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108665611

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Site: www.appliedartsfestival.com & www.ornerakis.com

Facebook: ornerakisappliedarts
Instagram: ornerakisart

Save