Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
19.01.2022

Αργυρούπολη: Βαριές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 40χρονης

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης μαρτυρούν την βιαιότητα με την οποία ο δράστης χτυπούσε την 40χρονη λίγο πριν εξαφανιστεί από το διαμέρισμά αφήνοντάς την ημιλυπόθυμη στο πάτωμα.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή, με την ίδια να βρίσκεται σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είναι άκρως σοκαριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή, καθώς λίγες ημέρες πριν την κακοποίηση που οδήγησε την γυναίκα στην Εντατική του Ευαγγελισμού, το θύμα είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, σπασμένα πλευρά, χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο. Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά». Οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ο 46χρονος δράστης την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του. Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται η ιατροδικαστική έκθεση, που μαρτυρά τον βίαιο ξυλοδαρμό και το γεγονός ότι είχε κακοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα μία φορά λίγες ημέρες νωρίτερα.

Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο την Τετάρτη, πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν, ενώ θα απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πηγή: www.rosa.gr

Save