Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
07.12.2022

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ο ποινικολόγος είχε αναλάβει επίσης την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα, σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, «η οικογένεια του αστυνομικού και συνδικαλιστικοί αστυνομικοί φορείς της Θεσσαλονίκης και μου ζήτησαν να αναλάβω την υπεράσπισή του. Το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Όπως και σε κάθε περίπτωση, θέλω πρώτα να διαβάσω τη δικογραφία και να μιλήσω με τον κατηγορούμενο και θα αποφασίσω αν θα τον αναλάβω».

«Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ανέφερε: «Θέλω να παρακαλέσω κάποιους κλαρινογαμπρούς συνάδελφούς μου που εμφανίζονται κάθε μέρα στην τηλεόραση χωρίς να γνωρίζουν την υπόθεση και μιλούν χωρίς να έχουν διαβάσει τη δικογραφία, να είναι πολύ προσεκτικοί, εκτός βέβαια αν έχουν πολιτικές βλέψεις και θέλουν να τους μάθει η κοινωνία και διαλέγουν τέτοιες πιασάρικες υποθέσεις».

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (9/12).

Save