10.12.2019

Βαρέθηκε να περιμένει τον κύριο Τέλειο και παντρεύτηκε τον εαυτό της

... και δεν τσιγκουνεύτηκε και καθόλου.

Η 40χρονη Λάουρα Μέσσι από την Ιταλία, είχε κάνει μια συμφωνία με τον εαυτό της. Αν δεν έβρισκε τον ιδανικό άνδρα μέχρι να κλείσει τα 40, τότε θα παντρευτόταν τον εαυτό της και έτσι έκανε.

Ο γάμος μόνο απλός δεν ήταν. Η Μέσσι ξόδεψε σχεδόν 8.400 ευρώ από τις οικονομίες της, προκειμένουν να αγοράσει νυφικό, δαχτυλίδι και τούρτα, που στην κορυφή είχε μια μόνο φιγούρα, η οποία απεικόνιζε την ίδια. Στην τελετή παραβρέθηκαν 70 καλεσμένοι, οι οποίοι έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν.

Παρόλο που είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα, η Μέσσι παραδέχεται πως αν τελικά βρει όντως τον κατάλληλο άνδρα για εκείνη, τότε θα πάρει διαζύγιο από τον εαυτό της και θα τον παντρευτεί.

«Αν μια μέρα βρω κάποιον με τον οποίο θα μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον, θα είμαι ευτυχισμένη. Η ευτυχία μου όμως, δεν θα εξαρτάται από εκεινον. Πιστεύω έντονα πως όλοι μας πρέπει πρώτα να αγαπήσουμε το εαυτό μας. Μπορείς να έχεις το παραμύθι σου και χωρίς πρίγκιπα. Αυτός είναι ο παραμυθένιος γάμος μου κι ας λείπει ο Γαλάζιος Πρίγκιπας».

Το "sologamy" όπως είναι ο όρος στα αγγλικά, είναι ένα trend που αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές, με πολλούς singles να παντρεύονται τους εαυτούς τους.

ΠΗΓΗ

MOST SHARED
JUST PUBLISHED