Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
15.01.2014

“Οι Έλληνες δεν έχουν αισθητικό κριτήριο και αυτό φαίνεται και στο φαγητό”

Ο Περικλής Κοσκινάς, ο πιο σημαντικός σεφ της γενιάς του (που φέτος μεγαλουργεί στο Αλάτσι) μιλάει στην Popaganda για το τι κάνει ένα φαγητό νόστιμο, τι είναι αυτό που ορίζει έναν καλό μάγειρα και το αν τελικά στην Ελλάδα ξέρουμε να τρώμε.

Φωτογραφίες: Στάθης Μαμαλάκης
_DSC3529
_DSC3519
_DSC3509
_DSC3474
_DSC3457
_DSC3419
_DSC3455
_DSC3385
_DSC3362
_DSC3360
_DSC3328
_DSC3299
_DSC3309
_DSC3286
_DSC3280
_DSC3272
_DSC3264
_DSC3257
_DSC3247
_DSC3240
_DSC3233
_DSC3227
_DSC3216
_DSC3214
_DSC3194
_DSC3204
_DSC3164
_DSC3161
_DSC3160
_DSC3155
_DSC3149
_DSC3143
_DSC3132
_DSC3129
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΥΣΗ
NEWS
Save