Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

«Μας οδήγησαν στο βουνό, μας πήραν τα κινητά και μας εγκατέλειψαν... »

"..εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τους φίλους μας και να πάμε για μπύρες." Ο Σταύρος Διοσκουρίδης και ο Δημήτρης Κουλελής σε μια πρωτοφανή περιπέτεια επιβίωσης. (ΒΙΝΤΕΟ)

02.11.2017
Πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Διοσκουρίδης

Πώς είναι να ζεις άραγε σήμερα χωρίς έξυπνο κινητό; Δεν το σκεφτήκαμε πρώτοι εμείς το ερώτημα. Έχει αναφερθεί σε εκατοντάδες άρθρα, έχει γίνει έναυσμα για μακροσκελείς συζητήσεις ανάμεσα σε ένα ποτήρι κρασί και ένα κομμάτι τυρί. Οπότε και εμείς, είπαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου στην πρωτεύουσα, χωρίς κινητό, χωρίς αυτοκίνητο, αν βρεθείς ένα πρωινό Σαββάτου σ’ ένα απομακρυσμένο μέρος, μ’ ελάχιστη ανθρώπινη παρουσία γύρω σου; Και αν τα καταφέρεις, μπορείς να βρεις τους φίλους σου σε σταθερό τηλέφωνο και να καταφέρεις να πιεις μια μπίρα μαζί τους; Σάββατο βράδυ ‘θα ναι, να μην ξεσκάσουμε; Η απάντηση δεν είναι απλή αλλά δίνεται στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε:

Ιδέα: Σταύρος Διοσκουρίδης, Δημήτρης Κουλελής

Σκηνοθεσία/μοντάζ: Δημήτρης Κουλελής

Παραγωγή: Μανόλης Βεριγάκης, Μάρη Ζωνουδάκη 

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ευχαριστούμε πολύ τους: Θοδωρή Κανελλόπουλο, Γιώργο Κρυσταλλίδη, Ζήση Ανδριόπουλο, Νικόλα Βλάχο, Θεοδόση Μίχο, Χριστίνα Σταυροπούλου, Τζούλια Τσιακίρη και την Γεωργία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ POPTV
NEWS
MOST SHARED
JUST PUBLISHED