Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.10.2016

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας (02/-08/10/2016)

Διδυμε, στον πέμπτο οίκο σου γίνεται θετικός χαμός, και πέμπτος οίκος σημαίνει ερωτική ζωή. Παρθένε, ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου για ένα έτος, έχεις όλο το χρόνο να πλουτίσεις. Όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.

Δίδυμοι

Ως γνωστόν, στον πέμπτο οίκο σου γίνεται χαμός, θετικός χαμός, και πέμπτος οίκος σημαίνει ερωτική ζωή, δημιουργικότητα, παιδιά, το παιδί μέσα σου. Εκεί λοιπόν βρίσκεται και ο Δίας και εκεί είχαμε και μια νέα Σελήνη πριν από λίγες μέρες. Αν λοιπόν ο έρωτας είναι δυνατός και αποπροσανατολιστικός, μην μας πεις ότι δεν σε ενημερώσαμε. Έχεις όμως και πολλούς λόγους να πρέπει να οργανωθείς, γιατί θα έχεις αρκετά να κάνεις και στον επαγγελματικό τομέα. Και δεν είναι μόνο η οργάνωση σημαντική, είναι και ότι πρέπει να είσαι συνεπής, είναι πολύ καλύτερα να ασχολείσαι με κάτι μία ώρα την ημέρα, κάθε μέρα, παρά τη μία μέρα λίγο, την άλλη καθόλου, την επόμενη υπερβολικά πολύ. Χρειάζεται μια σταθερότητα και μια συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις σου για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το οποίο θα είναι θεαματικό.


Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΖΩΔΙΑ
NEWS