Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.10.2016

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας (02/-08/10/2016)

Διδυμε, στον πέμπτο οίκο σου γίνεται θετικός χαμός, και πέμπτος οίκος σημαίνει ερωτική ζωή. Παρθένε, ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου για ένα έτος, έχεις όλο το χρόνο να πλουτίσεις. Όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.

Ιχθύες 

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον Ζυγό και η διέλευση του Δία στο ίδιο σημείο αποτελούν ενδείξεις ιδιαίτερα θετικών εξελίξεων. Αυτές κυρίως αφορούν τα οικονομικά, ιδίως αυτά που “μοιράζεσαι” με τους άλλους ή οι άλλοι μοιράζονται μαζί σου, δώρα, κληρονομιές και γενικά χρήματα που έρχονται από άλλες πηγές, πέραν της επαγγελματικής αμοιβής σου. Ο όγδοος οίκος σου, αφορά και το συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στη συντροφική σου σχέση, αλλά και τη σεξουαλική επιθυμία. Πολύ συναίσθημα δηλαδή και ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση (την οποία να υπενθυμίσουμε ότι θα ήταν καλό να μην μπερδεύεις με τις προσωπικές σου επιθυμίες ή ανασφάλειες, άλλο “πιστεύω ότι..” και άλλο “θέλω να..” ή “φοβάμαι πως..”. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 σου αλλάζει απόψεις, ενδεχομένως φέρνει ένα ταξίδι ή μια επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΖΩΔΙΑ
NEWS