Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
02.10.2016

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας (02/-08/10/2016)

Διδυμε, στον πέμπτο οίκο σου γίνεται θετικός χαμός, και πέμπτος οίκος σημαίνει ερωτική ζωή. Παρθένε, ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου για ένα έτος, έχεις όλο το χρόνο να πλουτίσεις. Όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.

 Τοξότης

Η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα πραγματοποιήθηκε στον Ζυγό, εκεί που συναντήθηκαν πρόσφατα ο Ήλιος με τον Δία. Δηλαδή είναι εύκολο να καταλάβεις ότι οι φίλοι, η κοινωνική σου ζωή, οι ομάδες και η δικτύωση είναι τα κεντρικά και πιο ενδιαφέροντα ζητήματα αυτή την περίοδο. Η ανταλλαγή ιδεών έχει νόημα τώρα, επειδή μια κουβέντα, μια ιδέα, μπορεί να είναι η πολύ βασική αρχή για να αλλάξει ολόκληρη η πορεία σου σε έναν ή περισσότερους τομείς. Και τη διαίσθησή σου φαίνεται ότι αξίζει να την εμπιστευτείς. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου δρα ψυχοθεραπευτικά, και φέρνει ποιοτικές στιγμές με τον εαυτό σου. Όλο τον μήνα θα ήταν καλό να προσέχεις τα έξοδα, ο Άρης είναι ικανός να τα φέρει όλα μαζί, αλλά μπορεί να φέρει και έσοδα, διότι σε καθιστά περισσότερο διεκδικητικό.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΖΩΔΙΑ
NEWS