Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Καρκίνος

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με πολλές εξελίξεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου και για αυτό πρέπει να είσαι οργανωμένος και έτοιμος για νέα πράγματα. Αφενός έχεις τον Δία, πλανήτη της τύχης και της επέκτασης στον δέκατο οίκο σου και έχει αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για κάτι μεγάλο σε αυτόν τον τομέα, αφετέρου στις 20 έχουμε μια εκπληκτική ηλιακή έκλειψη στο ίδιο σημείο, η οποία σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και αξιοποιήσιμες ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και ίσως αποφασίζεις να ολοκληρώσεις κάτι που αφορά το σπίτι, μια αλλαγή, μετακόμιση ή να κάνεις μια συζήτηση με ένα οικογενειακό πρόσωπο ή συγκάτοικο.

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 10 θα βρίσκεται στον Ταύρο για να ευνοεί με κάθε τρόπο την κοινωνική σου ζωή, τις σχέσεις σου και για να σε φέρνει σε κοντινότερη επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο σημείο, αλλά εκτός από κάποιες γνωστές καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να φέρνει ή προβλήματα στην επικοινωνία, η θέση του αυτή έχει να κάνει και με επανασυνδέσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Κάποιες άλυτες ή αξεκαθάριστες υποθέσεις μπορούν τώρα να κλείσουν.

Από τις 25 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μέχρι και τον Μάιο θα έχεις απίστευτη ενέργεια για να προχωρήσεις προς τους στόχους σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Λέων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save