Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο

Τα Ζώδια του Απριλίου του 2023

Όλα είναι προβλέψιμα για τον μήνα Απρίλιο από τον Γιώργο Σαλαμά.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 6 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους και τις διασυνδέσεις. Ίσως αποφασίζεις να ασχοληθείς με ένα νέο πρότζεκτ ή είσαι σε μια διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων που αφορούν ένα πιθανό νέο ξεκίνημα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα ευνοεί τα επαγγελματικά, τα νέα πρότζεκτ, την οργάνωση της καθημερινότητάς σου και θέματα υγείας και ευεξίας. Από τις 11 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο των Διδύμων και πιθανώς θα φέρει ή θα εδραιώσει μια νέα σχέση.

Στις 20 έρχεται και μια νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, το πάθος και τη δημιουργικότητα. Η έκλειψη είναι εξαιρετική και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε έναν τομέα ή μια σχέση.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου και θα είναι απαραίτητο μέχρι το τέλος του μήνα να είσαι πολύ οργανωμένος-η προκειμένου να μην αποπροσανατολιστείς, ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης και εργασίας.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
NEWS
Save